Vremea in Oradea, in saptamana 7-13 noiembrie. Vremea se raceste, ninsori la munte
Vremea

Vremea in Oradea, in saptamana 7-13 noiembrie. Vremea se raceste, ninsori la munte

chilipirul-zilei.ro/

Potrivit Institutului National de Meteorologie, vremea se va raci in saptamana care urmeaza, temperaturile maxime nu vor depasi, la amiaza, +6º, +7º C, iar noaptea ele se vor situa in jurul valorii de 0º C. In prima parte a saptamanii va ploua, iar la munte va ninge.

Luni, va debuta cu o vreme in racire si precipitatii abundente, temperatura aerului va cobori, la orele amiezii, pana la valoarea de +12º C, in timp ce noaptea se vor atinge +5º C. Va ploua pe tot parcursul zilei, iar vantul va sufla moderat cu intensificari din Sud.

Marti procesul de racire va continua, temporar va ploua slab, iar temperaturile vor ajunge la +10º C, la pranz, si vor cobori, pe timpul noptii, pana la +4º C. Vantul va slabi treptat in intensitate.

decathlon.ro

Miercuri, pe fondul circulatiei atmosferice dinspre Nord, vremea va deveni rece, la amiaza temperatura aerului nu va depasi valoarea de +6º C, iar in timpul noptii, aceasta va cobori spre 0º C. Va ploua in noaptea de marti spre miercuri, apoi cerul se va degaja.

Joi, vremea va fi relativ frumoasa, dar deosebit de rece, cu temperaturi maxime ce vor urca doar pana la +4º, +5º C, iar noaptea acestea vor fi negative, coborand pana la -1º, -2º C.

In weekend, in zilele de vineri, sambata si duminica, temperatura aerului va marca o usor crestere, asfel ca maximele  vor ajunge la +7º, +8º C, in timp ce temperaturile din cursul noptii vor deveni pozitive, atingand valoarea de +1º, +2º C. Incepand de duminica cerul se va innoura, treptat si se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, iar la munte va ninge.