Vremea in saptamana 24-30 iulie 2023 in Oradea. Al 3-lea val de canicula, urmata de o racire semnificativa si ploi
Vremea

Vremea in saptamana 24-30 iulie 2023 in Oradea. Al 3-lea val de canicula, urmata de o racire semnificativa si ploi

Potrivit informatiilor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea in Oradea, in saptamana 24-30 iulie 2023, va fi calda, caniculara in primele zile, urmata de o racire semnificativa si ploi.

Luni, vremea va fi calda, caniculara la amiaza, cu maxima de 33ºC, iar minima va cobori pana la 18ºC. Cerul va fi senin, iar vantul va avea unele intensificari din sector S. Spre searasunt asteptate innourari.

Marti, vremea va fi inchisa in prima parte a zilei, apoi cerul se va degaja, iar spre seara se va innoura treptat si sunt asteptate ploi cu caracter de aversa, vijelii si grindina. Maxima zilei va depasi pragul caniculei si se situa in jurul valorii de 34ºC. Minima nu va cobori sub 21ºC. 

Miercuri, vremea se va raci semnificativ, pe fondul unui cer mai mult inchis si  a ploii, ce va continua pe parcursul intregii zile. Maxima zilei va urca pana la 23ºC, iar minima va cobori spre 18ºC.

Joi, cerul va fi variabil, mai mult noros in prima parte a zilei, cand temporar va mai ploua. Maxima zilei nu va trece de 24ºC, iar minima din cursul noptii va cobori pana la 13ºC. Vantul va sufla moderat din sector NV.

Vineri, cerul s eva degaja si vremea se va incalzi treptat. Maxima zilei va urca pana la valoarea de 28ºC, iar noaptea va ramane inca racoroasa, pentru luna iulie, cand temperatura va cobori pana la 14ºC.

Sambata, vremea va redeveni frumoasa si calda, cu un cer variabil. Temperatura maxima din cursul zilei va ajunge la 31ºC, iar minima din cursul noptii va cobori pana la 16ºC.

Duminica, vremea va redeveni umeda si pe finsdul unui cer mai mult noros in partea a doua a zilei temporar va ploua. Maxima va urca pana la 30ºC, iar minima  nu va trece ed 18ºC.

In functie de intensitatea fenomenlor meteorologice, exista posibilitatea aparitiei unor avertizari de tip nowcasting,care sa vizeze, pe termen scurt, unele regiuni din judetul Bihor.

Ne găsiți și pe Google News