Vremea in Oradea, in weekendul 9-11 martie 2018
Vremea

Vremea in Oradea, in weekendul 9-11 martie 2018

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, in weekendul 9-11 martie 2018, vremea va fi relativ calda pentru aceasta perioada a anului, cu un cer mai mult senin la inceputul intervalului.

Vineri, vremea va fi frumoasa, cu un cer mai mult senin si temperaturi ce vor ajunge la amiaza la +12ºC, iar noaptea acestea vor cobori spre valoarea de +3ºC. Vatul va sufla moderat, din sector S, avand viteze de 20-25 km/h.

Sambata, vremea va ramane frumoasa si se va incalzi usor, cerul va fi variabil, cu unele innourari trecatoare. Temperatura aerului se va situa intre +14ºC, la orele amiezei si +4ºC in cursul noptii. Vantul va sufla moderat, predominant din sector S. avand unele intensificari ce pot depasi la rafala, 30 km/h

Duminica, vremea se va strica, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, in special in partea a doua a zilei. Maxima zilei se va situa in jurul valorii de +13ºC, iar minima nu va cobori mai jos de +6ºC. Vantul va sufla moderat, din sector S., avand viteze de 15-20 km/h.

La munte, vremea va continua sa se incalzeaza, astfel ca zapada vom mai avea doar la altitudini de peste 1000 de m.. Duminica sunt asteptate precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, iar la peste 1500 de m, lapovita si ninsoare. Temperatura aerului va trece de zero grade ziua si se va situa in jurul valorii de +10ºC, in timp ce noptile  vor avea si temperaturi negative, dar se vor situa in jurul valorii de 0ºC.

Stratul de zapada in judetul Bihor:
  • Stana de Vale: 80 de cm.
  • Baita-Vartop: 40 de cm
loading...