Vremea in Oradea, in saptamana 17-23 iulie. Se reintoarce canicula
Vremea

Vremea in Oradea, in saptamana 17-23 iulie. Se reintoarce canicula

Institutul National de Meteorologie ne informeaza ca, in intervalul 17.07 – 23.07, vremea va fi predominant frumoasa, si in incalzire treptata, cu sanse de precipitatii in partea a doua a intervalului.

Luni vremea va fi frumoasa, cu un cer mai mult senin si temperaturi ce vor urca, la amiaza, la 25ºC;26ºC, iar noaptea ele vor cobori spre 14ºC. Vantul va sufla slab din sector NE.

Marti vremea va fi frumoasa, cu un cer variabial, in cursul diminetii, apoi cerul va fi mai mult senin, iar temperatura aerului va urca la 28ºC. Minima se va situa in jurul valorii de 18ºC. Vantul va sufla slab, predominant din sector NE.

Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca, iar la amiaza vom avea 32ºC, in conditiile unui cer mai mult senin. Noaptea temperaturile vor cobori spre 20ºC.

interlink.ro

Joi vremea va deveni calduroasa cu o temperatura ce va ajunge la amiaza la 34ºC, facand posibila depasirea pragului de disconfort termic. Vantul se va intensifica, in partea a doua a zilei, din sector NE. Nopatea temperaturile vor deveni tropicale si nu vor cobori mai jos de 21ºC.

Vineri vremea va deveni caniculara cu o temperatura a aerului ce va ajunge la maxima de 36ºC, in timp ce indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Noaptea temperatura aerului va cobori pana in jurul valorii de 21ºC

Sambata vremea va ramane calduroasa, chiar daca cerul va deveni variabil, iar in cursul serii sunt posibile precipitatii moderate cantitativ. Temperatura aerului va ajunge, in cursul zilei, la 33ºC, iar cea din cursul noptii va cobori spre valoarea de 19ºC

Duminica vremea va ramane calduroasa, cu temperaturi situate in pragul caniculei, 32ºC-34ºC, cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari din sector nordic.

Pentru saptamana 24-30 iulie urmariti buletinul meteo din data de 24 iulie.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News