Vremea in Oradea in saptamana 10-16 iulie 2023.
Vremea

Vremea in Oradea in saptamana 10-16 iulie 2023.

Potrivit datelor Administratiei de Meteorologie si a modelelor de vreme, in Oradea, in saptamana 10-16 iulie, vremea va fi calda, cu episoade de canicula, dar si furtuni.

Luni, vremea va fi calda, cu un cer mai mult senin. Maxima zilei va urca la 32ºC, iar minima va cobori la 19ºC. Vantul va sufla slab, predominant din sector SV, cu unele intensificari in partea a doua a zilei.

Marti, vremea va fi frumoasa si calduroasa, cerul va fi variabil, cu unele innourari. Temperatura la amiaza  se va situa in jurul valorii de 32ºC, iar minima din cursul noptii se va situa in jurul valorii de 18ºC.

Miercuri, vremea va deveni caniculara, pe fondul unui cer mai  mult senin in prima parte a zilei. Maxima va ajunge la 34ºC si se va depasii indicele de disconfort termic. In a doua parte a zilei, insa, cerul se va innoura si se vor semnala precipitatii, intensificari ale vantului, grindina si vijelii. Temperatura minima va avea valori tropicale si se va situa in jurul valorii de 21ºC. Vantul se va intensifica spre seara, din sector S.

Joi, vremea va fi inchisa si umeda. Temporar va ploua dimineata si in partea a doua a zilei. Maxima va urca pana la 30ºC, iar minima va cobori spre 18ºC.

Vineri, cerul va ramane mai mult noros in prima parte a zilei cand se vor semnala ploi si descarcari electrice. IN partea a doua a zilei cerul se va degaja treptat. Maxima va urca pana la 29ºC, iar minima se va situa in jurul valorii de 17ºC.

Sambata, vremea va redeveni frumoasa si calda, cerul va fi mai mult senin, iar maxima zilei va urca pana la valoarea de 32ºC. Minima din timpul noptii va cobori panal la 18ºC.

Duminica, vremea va redeveni caniculara. cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura va atinge la amiaza valoarea de 35ºC, iar gradul de disconfort termic va depasi 80 de unitati. Minima  nu va cobori mai jos de 21ºC.

Ne găsiți și pe Google News