Vremea in Oradea, in perioada minivacantei de 1 Mai
Vremea

Vremea in Oradea, in perioada minivacantei de 1 Mai

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi calda si frumoasa, in perioada minivacantei de 1 Mai, 27 aprilie – 01 mai, cu un cer mai mult senins si temperaturi mult peste media acestei perioade.

Vineri, variabil, la inceput, se va degaja in cursul zilei, cand isi va face aparitia si soarele. Maxima zilei nu va trece de 21ºC, in timp ce minima va cobori spre 9ºC.

Sambata, vremea va fi frumoasa si calda, cu un cer variabil mai mult senin, cu temperaturi la amiaza, in jurul valorii de 27ºC, si minima de 16ºC. Vantul va avea unele intensificari, la amiaza, din sector SV.

Duminica, vremea va fi relativ frumoasa, cu innourari trecatore, dar cu sanse reduse de precipitatii. Temperatura aerului se va situa, la amiaza, in jurul valorii de 28ºC, iar minima din cursul noptii va cobori spre 13ºC. Vant moderat din sector predominant S.

Luni, vremea va fi frumoasa si calda, cu o maxima de 27ºC si o minima de 14ºC. Cerul va fi variabil, iar vantul va avea unele intensificari din sector S.

Marti, vremea va ramane foarte calda, pentru aceasta data calendaristica, cu un cer variabil, mai mult senin. Maxima zilei va urca la 28ºC, in timp ce minima, din timpul noptii, va cobori la 15ºC.

La munte, vremea va fi calda si frumoasa in cea mai mare parte a perioadei. Dupa amiaza sunt posibile innourari si ploi rapide de vara. Temperatura aerului se va situa ziua, intre 10ºC si 20ºC, iar noaptea intre 5ºC si 15ºC. Luni noaptea si marti, sunt asteptate ploi in partea de sud a Muntilor Bihor.

Ne găsiți și pe Google News