Vremea in Oradea, in perioada 12-18 februarie 2018
Vremea

Vremea in Oradea, in perioada 12-18 februarie 2018

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca vremea, in perioada 12-18 februarie 2018, in Oradea, se va incadra in limitele normale de temperatura, pentru luna februarie, iar precipitatiile vor fi posibile in fiecare zi si vor fi sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare.

Luni, vremea va fi mai calda decat in mod normal, cu un cer variabil si temperaturi ce vor urca la amiaza spre +5ºC, iar noaptea acestea vor cobori spre -1ºC.

Marti, vremea se va raci treptat, iar cerul se va innoura si va ploua temporar. Temperatura aerului, la amiaza, se va situa in jurul valorii de +4ºC, iar noaptea in jurul valorii de 0ºC.

Miercuri, va fi o vreme inchisa si mai rece, temporar se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita, iar spre seara vor predomina ninsorile. Temperatura aerului  nu va depasi +3ºC, la amiaza, in timp ce noaptea ea va cobori spre -1ºC. Vantul se va intensifica din sector NV.

Joi, vremea va fi inchisa si rece, mai sunt posibile ninsori slabe in cursul diminetii. Maxima zilei va urca spre +4ºC, in timp ce minima va cobori la -1ºC.

Weekendul vine cu o vreme schimbatoare. Daca vineri cerul va fi variabil, duminica asteptam ploi. Temperatura aerului va urca la amiaza spre +7ºC, iar noaptea se va situa in jurul valorii de +1ºC.

La munte vremea se va raci si va ninge, incepand de marti. Se va pune un strat nou de zapada. Temperatura aerului  se va situa intre -8ºC;+2ºC

Stratul de zapada in Muntii Bihor, 12.02.2018
  • Baita-Vartop: 40 de cm
  • Stana De Vale: 64 de cm