Vremea de Pasti la Oradea. Cum va fi in noaptea de Inviere
Vremea

Vremea de Pasti la Oradea. Cum va fi in noaptea de Inviere

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca vremea va fi calda si umeda in perioada 22-26 aprilie 2022, dupa un inceput de saptamana rece, cu diminieti in care temperaturile au coborat sub zero grade Celsius.

Vineri, 22 aprilie 2022, vremea va fi inchisa in partea a doua zilei si in special noaptea cand va ploua. Maxima zilei nu va trece de 17ºC, iar minima va cobori spre 9ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu viteze de 10-11 km/h, din sector estic.

Sambata, 23 aprilie 2022, cerul va fi mai mult acoperit si temporar va ploua in prima parte a zilei si in a doua parte a noptii. Maxima zilei va urca la 18ºC, in timp ce minima va cobori spre 8ºC. Vantul va sufla slab din sector SV cu viteze de pana la 13 km/h.

Vremea de Pasti la Oradea

Seara zilei de sambata si in noaptea de Inviere, cerul va ramane inchis insa sansele de ploaie sunt reduse si vor creste in partea a doua a noptii. La miezul noptii este asteptata o temperatura in jurul valorii de 10ºC si un vant slab de pana la 10 km/h

Duminica, 24 aprilie 2022, vremea va ramane inchisa si umeda, temporar va ploua pe tot parcursul zilei. Maxima va urca pana la 21ºC, iar minima va cobori pana la 10ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector S., atingand viteze de pana la 20 km/h.

Luni, 25 aprilie 2022,  vremea va fi calda, dar inchisa. Va ploua slab pe tot parcursul zilei, temporar se vor semnala descarcari electrice. Maxima va urca la 20ºC, iar minima va cobori la 9ºC.

Marti, 26 aprilie 202, vremea va ramane inchisa si umeda, pana spre seara, cand cerul se va degaja treptat. Temperaturile vor urca ziua pana la 19ºC, iar noaptea vor cobori spre valoarea de 9ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector vestic.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News