Voluntariat, tradiții și activități de Sărbători prin proiectul Discover
Educatie

Voluntariat, tradiții și activități de Sărbători prin proiectul Discover

Chiar dacă Sărbătorile de iarnă sunt în pragul casei noastre, participanții proiectului Discover nu ezită să descopere cât mai multe despre culturile și traditiile altor țări. Au trecut trei săptămâni de când voluntarii internaționali au început activitățiile de limba engleză cu participanții înscriși din diferite școli din Oradea, în cadrul proiectului realizat de voluntarii AIESEC.

Elevii cu program gimnazial au participat la ateliere hand-made cu tematică de Crăciun, iar printre activități se numără și cea mai cunoscută tradiție a noastră din timpul Sărbătorilor de iarnă, așa că participanții împreună cu voluntarii interaționali și voluntarii AIESEC, au fost cu colinda pe la casele orădenilor în Ajunul Crăciunului.

Acest proiect are scopul de a le oferi copiilor deschidere către alte culturi, educație nonformală în vederea dezvoltării proiectul Discover AIESECunor abilități din sfera inteligenței emoționale, precum: comunicarea, creativitatea, lucrul în echipă, responsabilitatea, conștientizarea propriilor calități, ca ulterior aceștia să se poată integra mai ușor în societate.  De asemenea printr-o interacțiune constantă cu voluntarii internaționali, elevii vor putea să practice și să își îmbunătățească abilitățile de limbă engleză, deoarece toate sesiunile sunt susținute în limba engleză.

AIESEC este platforma internațională pentru tinerii ce vor să își descopere și dezvolte potențialul de leadership. Abordarea noastră inovatoare pentru dezvoltarea tinerilor se axează pe asumarea unui rol proactiv, dezvoltarea cunoașterii de sine și a unei viziuni personale, construirea de rețele, precum și dezvoltarea capacității de a aduce o schimbare.

loading...