Visit Oradea isi reduce bugetul si amana sau anuleaza evenimentele programate in lunile aprilie, mai si iunie
Stiri Oradea

Visit Oradea isi reduce bugetul si amana sau anuleaza evenimentele programate in lunile aprilie, mai si iunie

Având în vedere contextul pandemiei COVID-19 și al nevoilor comunității în aceste momente, APTOR, alături de Executivul Primăriei, au luat decizia de a anula organizarea Festivalului Internațional de Muzică programat pentru perioada August-Septembrie 2020. Toate sumele alocate pentru acest eveniment rămân în bugetul orașului, urmând a fi direcționate după prioritățile stabilite de executiv.

La ultima ședință de Consiliu Local, bugetul APTOR a fost rectificat cu minus pentru evenimentele prevăzute în lunile martie și aprilie.

CITESTE: Evenimente Oradea 2020. Vezi calendarul evenimentelor din Oradea

Evenimentele lunii mai se vor anula în parte, respectiv parte vor fi reprogramate pe lunile iulie și august.

Se vor anula următoarele evenimente: Festivalul Copiilor Oradea, Inaugurarea statuii arhitectului Rimanóczy Kálmán Jr., respectiv se vor amâna: Târgul de Carte Gaudeamus (Radio România nu a comunicat deocamdată o dată posibilă pentru acest eveniment din Oradea), European TramDriver Contest (amânat pe 26-27 septembrie), Street Food Festival Oradea (organizatorul va anunța perioada în care se va reprograma evenimentul), XMan Romania (amânat pe 1 august).

Evenimentele lunii iunie se vor amâna după cum urmează: European Music Open pentru perioada 27 iulie – 2 august, Ziua Mondiala Art Nouveau pentru luna septembrie, iar situația evenimentului Zilele Sfântului Ladislau va fi comunicată de organizator.

În funcție de evoluția situației, este posibil să anulăm sau să reprogramăm din nou unele dintre evenimentele amintite mai sus, sau pe cele din lunile iulie și august. Înțelegem situația dificilă prin care trecem cu toții, astfel că dacă situația o va cere, vom face tot ce este necesar pentru a contribui la atenuarea impactului acestei Pandemii.

Ne găsiți și pe Google News