Vine iarna! Vremea in Oradea in saptamana 23-29 ianuarie 2023
Vremea

Vine iarna! Vremea in Oradea in saptamana 23-29 ianuarie 2023

Potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea in Oradea, in saptamana 23-29 ianuarie, va avea un aspect de primavara la inceputul saptamanii, urmand ca spre sfarsitul ei sa avem primele episoade de iarna.

Luni, vremea va fi frumoasa si calda, pentru aceasta data calendaristica, cu o maxima de 14ºC si o minima de 3ºC.  Vantul va avea unele intensificari din sector NE.

Marti, vremea va intra intr-un proces usor de racire, cerul va fi variabil, mai mult senin. Temperatura din cursul zilei va urca spre valoarea de 8ºC, iar minima va cobori la 1ºC.

Miercuri, va continua sa se raceasca, cerul va fi mai mult noros, cu sanse reduse de precipitatii, Maxima zilei nu va trece de 6ºC, iar minima va cobori spre valoarea de 0ºC.

Joi, vremea va ramane inchisa si se va raci in coninuare, vantul va sufla din sector SE, in prima parte a zilei apoi din sector NE. Maxima zilei va urca la 4ºC, in timp ce minima va deveni negativa si se va situa in jurul valorii de -1ºC.

Vineri, cerul se va degaja cu unele innourari temporare. Vantul se va intensifica din sector NE si va atinge viteze de 20 km/h. Temperatura maxima va urca pana la 4ºC, in timp ce minima va cobori la -2ºC. Spre seara cerul se va innoura si asteptam primii fulgi de nea.

Sambata, va ninge in cursul diminetii si se va depune strat de zapada. Vantul va continua sa sufle tare din sector NE. Maxima zilei nu va depasi 2ºC, in timp ce minima va cobori la -2ºC. Spre seara sunt sanse sa ninga din nou.

Duminica, vremea va fi inchisa si temporar va ninge, in special in partea a doua a zilei. Vantul va sufla din sector SV, sporind senzatia de frig. Maxima zilei se va situa in jurul valorii de 1ºC, iar minima va cobori spre valoarea de -1ºC.

Vremea la munte, in Muntii Apuseni

Dupa primele episoade de ninsoare de saptamana trecuta, luni si marti cerul va fi mai mult senin, apoi cerul se va acoperii si odata cu racirea preconizata va ninge, indeosebi la mijlocul saptamanii. Maximele se vor situa in jurul valorii de 2ºC, iar minimele vor fi preponderent negative.

Ne găsiți și pe Google News