Vine iarna! Saptamana 11-17 ianuarie ne va aduce zapada si ger in Oradea si judetul Bihor
Vremea

Vine iarna! Saptamana 11-17 ianuarie ne va aduce zapada si ger in Oradea si judetul Bihor

Administratia Nationala de Meteorologie transmite ca, in saptamana 11-17 ianuarie 2021 vremea va fi rece, chiar geroasa noaptea si dimineata, temporar va ninge si se va depune un strat de zapada de 5-15 cm, iar la altitudini mari vantul va viscoli zapada.

Luni, vremea va inchisa, si se va semnala ceata. Maxima zilei va urca spre 2ºC, iar minima va cobori la -1ºC. Vantul va avea unele intensificari spre seara, din sector NE.

Marti, vremea se va raci si temporar va ninge, in prima parte a zilei. Maxima zilei va urca la +1ºC,  iar minima din cursul noptii va cobori la -2ºC.

Miercuri, vremea va continua sa se raceasca si va ninge pe tot parcursul zilei. La amiaza temperatura aerului nu va depasi valoarea de 0ºC, in timp ce noaptea aceasta vor cobori la -4ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector SV.

Joi, vremea va deveni rece si va continua sa ninga temporar. Maxima zilei va ramane negativa si se va situa in jurul valorii de -1ºC, iar nopatea aceasta va cobori la -6ºC.

Vineri, cerul se va degaja treptat, sunt asteptate ninsori slabe la inceputul zilei. Maxima nu va urca mai sus de -3ºC, iar noaptea va deveni geroasa, cu o minima de -11ºC.

Sambata, vremea va fi deoebit de rece, geroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi mai mult senin, iar precipitatiile vor lipsi. Maxima zilei va fi de -5ºC, iar minima va cobori  spre -14ºC.

Duminica,  vrema va continua sa ramana foarte rece, iar gerul se va pastra pe tot parcursul zilei. Maxima  zilei va fi de -7ºC, iar minima de -15ºC.

 

 

Ne găsiți și pe Google News