VIDEO. Locuitorii din localitatea Silindru au iesit la pescuit pe drumul principal din localitate.
Stiri Bihor

VIDEO. Locuitorii din localitatea Silindru au iesit la pescuit pe drumul principal din localitate.

Mai multi cetateni din satul Silindru, comuna Simian, judetul Bihor, au organizat o partida de pescuit  pe…strada principala din satul lor, deoarece aceasta este inundata aproape in intregime.

Un locuitor al localitatii Silindru a inregistrat un clip video si l-a postat, in cursul zilei de 2 ianuarie, pe facebook. In filmare oamenii acuza primarul comunei Simian, pe dl. Iosif Balázsi, ca nu a fost in stare sa repare drumul, care, dupa cum spun localnicii, se inunda la fiecare ploaie sau atunci cand se topesc zapezile.

Liber la pescuit sat Silindru com. Simian jud. Bihor 02/01/2019 direct pe drumul principal…Multumim domnului primar si guvernului Romaniei„, scrie Pele Gheorghe pe pagina lui de faebook.

In clip se vede cum localnicii iau in ras ceea ce se intampla in satul lor, „multumind” primarului UDMR pentru faptul ca nu se intereseaza de ei doar atunci cand vin alegerile. Aceeasi localnici acuza si Guvernul si chiar pe presedintele PSD, chiar daca nici guvernul, nici PSD, nu au atributii in problema semnalata de ei.

interlink.ro

Postarea lui Pele Gheorghe s-a viralizat destul de repede, iar mai multi bihoreni, dar si localnici au comentat:

„Asta da asa a ajuns satul Șilindru rușine rușine oare vede cineva ce primar avem rușine domnule PRIMAR”, scrie o localnica.

„N-aveti decât sa va mutați in Simian…acolo totul e amenajat frumos”, scrie un alt localnic, explicand ca, primarul Iosif Balázsi, s-a ocupat doar de localitatea Simian.

Șimian este o comună în judetul Bihor, Crisana, România, formataă din satele Șilindru, Șimian (resedinta) și Voivozi.

Conform recensamantului efectuat in 2011, populația comunei Șimian se ridică la 3.876 de locuitori, in scadere fata de recensamantul anterior din 2002, cand se inregistrasera 4.045 de locuitori. Majoritatea locuitorilor sunt maghiari (64,19%). Principalele minoritati sunt cele de romani (18,73%) si romi (13,91%). Pentru 2,99% din populatie nu este cunoscuta apartenenta etnica.

Comuna Simian este condusa de un primar din partea UDMR, Iosif Balázsi, iar din consiliul local fac parte: 10 consilieri ai UDMR, 2 consilieri ai PPMT si 1 de la PSD.

Clipul de mai jos contine cuvinte triviale si a fost postat pe facebook de Pele Gheorghe

Ne găsești și pe Google News