Victorii ale oradenilor, la Open-ul Ungariei de Taekwon-do
Sport

Victorii ale oradenilor, la Open-ul Ungariei de Taekwon-do

Cu participarea a peste 400 sportivi din 11 tari, s-a desfasurat sambata la Budakalasz (Ungaria) editia a VII-a a Cupei internationale de Taekwon-do ITF denumit Spirit Open. Romania a fost reprezentata de doua cluburi oradene: King do-Lions (pres Andreea Ganea) si Wolf (pres Harascsak Gyula).

      Clubul King Do-Lions, antrenat de Romeo Tulkos a reusit sa isi adjudece 2 lcuri I, 4 locuri II si 4 locuri III, dupa cum urmeaza:

  • Locul I: Carina Popa-lupta copii fem.-28kg si Nicolae Pascu-spargeri forta juniori;
  • Locul II: Razvan Cotut-tull copii 1DAN; Denisa Cotut-tehnici speciale si lupta jun.-65kg; Nicolae Pascu-lupta jun.+75kg;
  • Locul III: Karina Mihuta-lupta copii -50kg si tull 2Gup; Antoniu Irimus-tull jun.2DN, respectiv Razvan Cotut-lupta copii -48kg.

   “Sunt multumit de rezultate, sigur se putea si mai bine insa cu doar 7 sportivi cu cati a participat clubul nostru , de data aceasta atata s-a putut. Avem foarte mult de muncit in ceea ce urmeaza in viitorul apropiat , insa o vom face asa cum am facut-o de fiecare data! Sunt multe competitii , uneori prea multe si e greu sa ne revenim sis a ajungem  din nou in varf de forma sau sa ne pastram pe un timp indelungat, luand in calcul ca sportivii au nevoie si de perioada de refacere!”, spune Romeo Tulkos.

loading...