Verificati-va caloriferele! Termoficare anunta ca din 15 incep probele de incalzire.
Termoficare Oradea

Verificati-va caloriferele! Termoficare anunta ca din 15 incep probele de incalzire.

În vederea pregătirii sezonului de încălzire, începând cu data 15 septembrie 2021, Termoficare Oradea S.A. va realiza probele de etanșeitate a tuturor reţelelor de distribuţie ale punctelor termice.

Rugăm consumatorii Termoficare Oradea SA să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundații in apartamente) ce pot apărea odată cu incărcarea acestora.
 Asociatiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt in stare de funcționare si că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Reamintim că lucrările de reparații la instalațiile interioare ale imobilelor se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru finalizarea intervențiilor fiind 15 septembrie 2021.

Pentru informaţii suplimentare, angajații Termoficare Oradea stau la dispoziția consumatorilor la următoarele numere de telefon: dispeceratul de urgență TelVerde: 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) și numărul de WhatsApp:  0754067862.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News