Vantul din aceasta noapte a produs pagube in Oradea si mai multe localitati din judetul Bihor
Stiri Oradea

Vantul din aceasta noapte a produs pagube in Oradea si mai multe localitati din judetul Bihor

În seara zilei de luni, 27 martie a.c. și în cursul nopții de luni spre marți, 28 martie a.c., în intervalul orar 21.40 – 00.20, pompierii militari bihoreni au intervenit în localitățile Oradea, Șinteu și Viișoara, pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase.

Astfel, pompierii Detașamentelor 1 și 2 Oradea au acționat în municipiu, pe strada Zidarilor, pentru înlăturarea unui copac căzut pe un autoturism și pe carosabil, pe strada Mierlei, pentru degajarea unei bucăți de tablă desprinsă de vântul puternic de pe acoperișul unei clădiri, pe strada Independenței, pentru îndepărtarea bucăților de sticlă spartă din ferestrele unei clădiri, care prezentau pericol pentru trecători, respectiv pe strada Sofiei, pentru îndepărtarea unui copac prăbușit pe carosabil.


Citeste si: Vremea se raceste accentuat, in judetul Bihor, incepand de maine dimineata. Vor fi lapovite si ninsori, iar vantul va sufla tare


De asemenea, echipajele Detașamentului de Pompieri Marghita au acționat în Viișoara, pentru degajarea a doi stâlpi de telefonie, iar pompierii Stației Aleșd au intervenit în Șinteu, unde au înlăturat un arbore doborât de vântul puternic pe carosabil.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News