Val de accidente rutiere pe DN 79 Oradea – Arad din cauza poleiului. Un mort si mai multe persoane au fost ranite
Stiri Bihor

Val de accidente rutiere pe DN 79 Oradea – Arad din cauza poleiului. Un mort si mai multe persoane au fost ranite

Val de accidente rutiere in ultimele 24 de ore, in judetul Bihor si pe DN 79 Arad-Oradea, cauza fiind poleiul depus si viteza excesiva a unor soferi.

Cel mai grav accident a avut loc pe DN 79 Arad-Oradea. Un om a murit si 4 au fost raniti.

Accidentul rutier a avut loc, sambata, pe DN79, in sensul giratoriu din localitatea Santana spre Curtici, din judetul Arad.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, in accident au fost implicate doua masini. Conform politistilor, soferul unei masini nu a adaptat viteza de deplasare si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

interlink.ro

In urma impactului, soferul masinii care a provocat accidentul a ramas incarcerat, medicii neputand sa ii salveze viata. Alte trei persoane, doi barbati si un copil, au fost ranite.

Pe aceeasi sosea intre Ciumeghiu si Salonta, o alta masina a iesit in decor dupa ce a derapat pe soseaua acoperita de polei. Din fericire aici nu au existat victime.

Alte accidente au avut loc tot pe DN 79, in appropiere de Gepiu, trei masini au ajuns in sant, la o distanta de 50 de m una de cealalta.

De asemenea au fost semnalate doua accidente, tot pe DN 79, langa aeroport, pe drumul Oradea – Nojorid

In apropiere de Fegernic, pe drumul judetean 767A, in conditiile de carosabil acoperit cu polei, 4 masini au iesit in decor, cauza principala fiind neadaptarea vitezei la conditiile de drum.

Au mai fost semnalate accidente la Salard, unde un autoturism s-a rasturnat pe marginea drumului si Tileagd, in ambele cazuri nu au rezultat victime sau a fost vorba de rani minore.

masina rasturnata in sant fegernic
masina rasturnata in sant Fegernic
accident Salonta Ciumeghiu
accident Salonta Ciumeghiu

Foto: info Trafic Bihor

Ne găsești și pe Google News