Prognoza meteo in Oradea in saptamana 14-20 ianuarie. Cat vor mai continua ninsorile
Vremea

Prognoza meteo in Oradea in saptamana 14-20 ianuarie. Cat vor mai continua ninsorile

Vremea va ramane umeda si rece, in saptamana 14-20 ianuarie 2019, potrivit informatiilor Administratiei Nationale de Meteorologie, cu un cer mai mult noros. Se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, favorizand producerea poleiului.

Luni, vremea se va incalzi usor, iar cerul va fi mai mult acoperit. Temporar se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, in cursul diminetii. Maxima zilei va urca spre 3ºC, in timp ce minima va cobori la -6ºC.

Marti, vremea va ramane rece, dar cerul va deveni variabil, mai mult senin si se va innoura spre seara, cand sunt posibile precipitatii, la inceput sub forma de ploaie si lapovita, iar in cursul noptii vor predomina ninsorile. Maxima zilei va fi de 1ºC, in timp ce minima va cobori spre -2ºC.

Miercuri, vremea va fi inchisa si umeda. temporar vor cadea precipitatii sub forma de ninsoare noaptea si dimineata, apoi predominant lapovita. Maxima zilei va fi de 1ºC, in timp ce minima se va situa in jurul vaolorii de 0ºC.

interlink.ro

Joi, vremea va fi inchisa, temporar se vor semnala pli si lapovite slabe, mai ales in partea a doua a zilei. Maxima zilei va urca la 4ºC, in timp ce minima va cobori la 1ºC. Dimineata si la amiaza vantul va avea unele intensificari din sector SV.

Vineri, vremea va ramane umeda, temporar va ploua pe tot parcursul zilei. Maxima zilei va urca la 3ºC, in timp ce minima va cobori spre 0ºC.

Sambata, vremea se va raci usor, cerul va fi mai mult acoperit si vor fi conditii de  ploaie, lapovita si ninsoare, in special in partea a doua a zilei. Maxima din cursul zilei va urca spre 1ºC, in timp ce minima din cursul noptii va cobori spre -2ºC.

Duminica, cerul va fi acoperit si va ninge slab si se va semnala polei. Vantul va avea unele intensifucari din sector S. Maxima zilei nu va trece de 1ºC, in timp ce minima va cobori sre -3ºC.

La munte, vremea va fi inchisa si va ninge, in prima parte a saptamanii si la sfarsitul ei. Temperaturile se vor situa intre -10ºC si 0ºC. Vantul  va sufla tare, spulberand sau viscolind zapada.

Stratul de zapada in muntii Apuseni:
  • Baita-Vartop – 53 cm
  • Stana de Vale – 87 cm
  • Arieseni – 50 cm
  • Garda de Sus – 51 cm
  • Vladeasa 88 cm

 

 

Ne găsești și pe Google News