Urmeaza zile toride in Oradea si judetul Bihor. La amiaza temperaturile vor urca la 38-39 grade celsius
Vremea

Urmeaza zile toride in Oradea si judetul Bihor. La amiaza temperaturile vor urca la 38-39 grade celsius

Potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea, in urmatoarele zile va deveni caniculara in Oradea si judetul Bihor, cu temperaturi ce vor depasi  38ºC la umbra, in zilele de miercuri, joi si vineri

Marti, vremea va fi calda cu temperaturi ce vor depasi la amiaza valoarea de 34ºC, iar noaptea nu vor cobori mai jos de 19ºC. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab din sector SE.

Miercuri, vremea va deveni caniculara, cu temperaturi de vor depasi 36ºC la umbra, in condiiile unui cer senin. Noaptea vom avea temperaturi tropicale, ce nu vor cobori mai jos de 21ºC-22ºC.

Joi, pe fondul unui cer senin si a unui transport de masa de aer foarte cald dinspre Africa, vremea va fi deosebit de calda, cu temperaturi  ce vor ajunge, la amiaza, la 39ºC, iar nopatea nu va cobori mai jos de 22ºC.

Vineri, vremea va continua sa fie deosebit de calda, cu o maxima de 38ºC, la umbra, in conditiile unui cer variabil, mai mult senin. Noaptea va ramane calduroasa, cu o minima de 24ºC. Spre seara sunt posibile precipitatii insotite de descarcari electrice si izolat de grindina.

Sambata, desi temperatura va scadea, vremea va ramane foarte calda pentru aceasta data din calendar. Maxima zilei va atinge 34ºC, iar minim va cobori spre 20ºC. Spre seara cerul se va innoura si sunt posibile precipitatii, local insemnate cantitativ, insotite de intensificari ale vantului si grindina.

Duminica, cerul va fi mai mult acoperit si va ploua temporar pe tot parcursul zilei. Local se vor semnala intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina. Maxima zilei va cobori sub 30ºC, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de 20ºC.

Ne găsiți și pe Google News