Urmarire in trafic in Oradea. Un barbat din Ineu, a fost imobilizat dupa ce nu a oprit la semnalul unui politist
Stiri Oradea

Urmarire in trafic in Oradea. Un barbat din Ineu, a fost imobilizat dupa ce nu a oprit la semnalul unui politist

evomag.ro
Miercuri, 13 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor un bărbat de 38 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Acesta este bănuit de polițiștii rutieri orădeni că marți, 12 iunie a.c., la ora 21.00, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Oşorhei, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat o manevră neregulamentară de depăşire a altor autovehicule, obligându-i astfel pe conducătorii acestora să frâneze brusc, pentru evitarea producerii unui accident rutier, iar apoi şi-a continuat deplasarea până în municipiul Oradea. Odată ajuns pe strada Mareşal Alexandru Averescu din municipiul Oradea, acesta a refuzat să oprească la semnalul regulamentar efectuat de poliţistul rutier și și-a continuat deplasarea. Pentru prinderea sa, polițiștii rutieri l-au urmărit în trafic, fiind oprit și imobilizat pe strada G-ral Henri Mathias Berthelot din Oradea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri orădeni au constat că bărbatul de 38 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Miercuri, 13 iunie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile.

decathlon.ro

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.