Urmarire ca-n filme in Oradea. Un oradean beat si fara carnet nu a oprit la semnalul politistilor
Stiri Oradea

Urmarire ca-n filme in Oradea. Un oradean beat si fara carnet nu a oprit la semnalul politistilor

Sâmbătă, 10 iunie a.c., în jurul orei 13.15, politiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Iuliu Maniu din municipiul Oradea.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire al poliţiştilor, în consecinţă s-a procedat la urmărirea acestuia. În timpul urmăririi, din cauza vitezei excesive, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu poarta de acces a unui imobil de pe strada Rimanoczy Kalman din Oradea, eveniment rutier care nu s-a soldat cu victime.

Poliţiştii l-au identificat pe conducătorul autoturismului ca fiind un bărbat 28 de ani, din municipiul Oradea şi au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta  o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolmiei.

Cercetările în cauză au fost preluate de poliţiştii Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor care au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cel în cauză şi luarea măsurii preventive a reţinerii sale, acesta fiind încarcerat pe o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările în cauză.

loading...