UPDATE! Foto – Accident pe strada Suisului din Oradea intre 2 autoturisme. Doua persoane au ajuns la spital, iar traficul se desfasoara pe o banda alternativ
Stiri Oradea

UPDATE! Foto – Accident pe strada Suisului din Oradea intre 2 autoturisme. Doua persoane au ajuns la spital, iar traficul se desfasoara pe o banda alternativ

Luni, 20 februarie a.c., la ora 11.41, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe strada Suișului din municipiul Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma accidentului rutier, două persoane au suferit leziuni, aparent ușoare, fiind transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

În prezent, traficul rutier se desfășoară pe o bandă, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri.

Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Stirea initiala

Pompierii militari orădeni intervin la un accident rutier produs pe DN 19, în cartierul Episcopia din Oradea, in urma unui apel primit în dispeceratul ISU Bihor la ora 11.41.

În urma evenimentului, în care sunt implicate 4 persoane aflate în două autoturisme. Pasagerul din dreapta față dintr-un autoturism a rămas încarcerat. Acesta a fost evacuat de echipajul de descarcerare și predat echipajelor medicale.

La fața locului acționează echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, cu o ambulanță SMURD tip C și cu autospeciala medicului de urgență și un echipaj al SAJ.

Ne găsiți și pe Google News