Unde să investim in 2019 și cît de sigure sunt aceste investiții
Diverse

Unde să investim in 2019 și cît de sigure sunt aceste investiții

Investiția în imobiliare este o metodă la fel de populară cum este depunerea banilor la bancă, la o anumită rată a dobânzii. Ambele procese sunt considerate investiții profitabile și sigure, fiind preferate de majoritatea. Unii investitori curajoși au găsit și alte piețe pentru a-și plasa banii, cum ar fi piața bursieră sau pariurile sportive.
  1. Diversificarea investițiilor: cum plasăm banii?

” Nu juca totul pe o singură carte“. Acesta este un proverb care se aplică foarte bine în viață în general – și mai ales – când vine vorba de investiții și bani. Într-adevăr, este bine să investiți în bănci, în piața bursieră, să vă plasați banii în imobiliare și în alte sectoare care vă ajută să vă creșteți fondurile. Cu toate acestea, este recomandabil să nu investiți toți banii într-o singură afacere sau un singur sector, deoarece riscați, dacă nu funcționează, să nu mai aveți alte surse de venit. Iar, potrivit logicii prezentate, pariurile sportive reprezintă o opțiune pentru varierea tipurilor de investiții pe care le faceți. Dacă aveți un consilier financiar bine pregătit, cel mai bun sfat pe care vi l-ar putea da ar fi probabil să vă diversificați investițiile.

  1. Investiția în pariurile sportive nu este la fel de riscantă ca și investițiile pe piața bursieră

1

Când investiți banii în pariuri sportive, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu un accident de pe piața de capital, care îi poate înghiți într-o clipită. Cu pariurile sportive sunteți, de asemenea, în siguranță, dacă sistemul monetar se prăbușește brusc așa cum s-a întâmplat în 2008. Nu riscati – prin urmare – să pierdeți toți banii sau o mare parte din capital fără să înțelegeți cu adevărat cum s-a întâmplat.

Pariurile sportive nu sunt ca jocurile la loto, deși biletele de pariuri și cele de loterie se aseamănă. Ca și la loto, avem, desigur, un element incontestabil de noroc, dar există totodată o parte importantă tehnică, de siguranță și analiză fundamentală, asemănătoare celei care se realizează pentru bursa de valori. Pariurile sportive reprezintă o investiție.

  1. De ce nu sunt pariurile sportive jocuri de noroc?

Definiția exactă a jocului este să te distrezi, să te distrezi și iar să te distrezi!

Aveți de fapt parte de distracție și satisfacție atunci când câștigați jucând pe cote mari cu câte 5, 6, 10 pariuri combinate, dar dacă pierdeți, aceasta vă va afecta viața de zi cu zi. De aceea este esențial să învățați să investiți în pariuri sportive online. Desigur, este posibil ca acele cote colosale să aduca profituri mari, însă foarte puțini jucători se pot lăuda cu asta, mai ales că un câștig pe cote mari apare foarte rar.

Considerând pariurile sportive online ca pe un joc de noroc veți avea tendința să pariați pe echipa favorită din instinct, fără o analiză riguroasă, și pe sume care nu au legătura cu indicele de încredere. Toate aceste elemente laolaltă vă exclud din procentul de 1% de pariori câștigători.

Astfel, capitalul se diminuează simțitor si ce faceți?

  1. Nu mai pariați deoarece pierdeți prea mulți bani.
  2. Continuați pe același principiu și pariați în continuare mizînd pe faptul că “norocul se schimbă”. În acest mod, veți continua să pierdeți pe termen lungNorocul este doar un mic factor în succesul dvs.
  3. Învățați să investiți în pariuri sportive.

 

4. De ce sunt pariurile sportive o investiție?

În principiu, câștigul scontat este direct proporțional cu riscul asumat, ca în orice investiție. Cu cât este mai mare riscul, cu atât este mai mare câștigul. De exemplu, o investiție în imobiliare nu are același randament dacă este facută în București sau în Buzău. În Buzău veți găsi chiriași cu ușurință dar în București trebuie să ieșiți în evidență cu ceva pentru că oferta este mult mai mare.

pariuri

Revenind la subiectul principal, pentru a câștiga la pariuri online este necesar ca acest risc să fie controlat și securizat la maxim. Este ca la bursă, cu limite care stabilesc valoarea maximă a pierderii pe care suntem pregătiți să o suportăm în cazul unei scăderi puternice a acțiunilor. De exemplu, trebuie să fi observat că unele agenții au oferte de pariuri sportive live cu rambursarea mizei în caz de anulare a evenimentelor sau dacă echipele fac scor egal. Aceasta este o modalitate de a vă asigura în caz că pierdeți un pariu.

Considerând pariurile sportive ca fiind o investiție, veți începe să gândiți altfel, să analizați, să urmăriți câștigurile și pierderile și să trageți concluzii despre diferitele tipuri de pariuri. 

Care este cea mai bună alegere pentru dvs.:

  1. Să câștigați 1 dată din 10 pe o cotă de 7 sau
  2. Să câștigați de 7 ori din 10 pe o cotă de 1,70?

Dacă ați ales punctul 1, nu ați înțeles încă importanța urmăririi tuturor pariurilor! Este esențial să știm încotro ne îndreptăm. Fără urmărirea pariurilor, pe termen lung nu sunt șanse de câștiguri mari, dimpotrivă.

 Dacă ați ales punctul 2, însemnă că ați înțeles.  Pe termen lung veți câștiga.

Iată un exemplu de calcul pornind de la o miză fixă de 100 RON:

Pariu

Miză

Câștig cota 1.7

Câștig cota 7

1

100

70

600

2

100

70

-100

3

100

70

-100

4

100

70

-100

5

100

70

-100

6

100

70

-100

7

100

70

-100

8

100

-100

-100

9

100

-100

-100

10

100

-100

-100

Total

190

-300

Așadar, în loc să considerați pariurile sportive simple jocuri de noroc, ar fi mai interesant să le vedeți ca pe o investiție reală din care să scoateți profit.

Cu toate acestea, puținele motive prezentate aici pentru a investi în pariurile sportive nu constituie o asigurare la toate riscurile ca să porniți o investiție fără a vă lua anumite măsuri de precauție. Prin urmare, este important să învățați despre pariurile sportive și chiar să aflați cele mai bune metode de pariere înainte de a vă aventura în acest domeniu. Secretul este să investiți treptat și cu cât mai puține riscuri posibil.