Accident in Lugasu de Jos, un TIR a izbit 2 masini dupa care s-a rasturnat. Doua femei ranite
Stiri Bihor

Accident in Lugasu de Jos, un TIR a izbit 2 masini dupa care s-a rasturnat. Doua femei ranite

Marţi, 25 iulie a.c., la ora 07.40, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Lugașu de Jos, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă pe direcția Aleșd – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed și ploaie).

Astfel, într-o curbă spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, ansamblul condus de acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 40 de ani, din Oradea, după care a acroşat un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Salonta, care circula în spatele primului autoturism.

În urma coliziunii, ansamblul de vehicule s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, două femei de 30, respectiv 33 de ani, ambele din municipiul Oradea, pasagere în primul autoturism și conducătorul celui de-al doilea autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Foto: captura video info Trafic Bihor

Ne găsiți și pe Google News