C.N.A.I.R. a inceput montarea separatoarelor de sens din beton pe Centura Oradea (FOTO)
Informatii utile

C.N.A.I.R. a inceput montarea separatoarelor de sens din beton pe Centura Oradea (FOTO)

Angajaţii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au inceput, in aceasta saptamana, montarea separatoarele de sens pe Centura Oradea, pentru a stpa virajele periculoase efectuate de soferi, punandu-si astfel viata in pericol. Acestia au renuntat la separatoarele din plastic si au pus unele din beton, chiar inlocuindu-le pe cele  existente

Anul trecut, când s-a stabilit necesarul de parapete din beton pentru întreaga Direcţie Regională de Drumuri Cluj, aceasta a cerut 46 de kilometri de separatoare. Din acestea i-au fost alocate cca. 9 kilometri, dar nici aceste parapete nu au ajuns vreodată la destinar, recunosc chiar reprezentanţii CNAIR.

Si Primaria  si Politia au solicitat, chiar dupa finalizarea pasajului de la Nojoridului, catre CNAIR, montarea unor separatare de sens, pentru evitarea accidentelor, insa atunci nu au primit nici un raspuns.

Reprezentantii CNAIR  spera sa finalizeze, in acest an, montarea separataroaleor de sens din beton, in toate zonele sensibile de pe Centura Oradiei.

Foto: info Trafic Bihor

 

loading...