UPDATE: Agresorul a fost prins! Un taximetrist din Oradea a fost injunghiat intre Les si Nojorid
Stiri Oradea

UPDATE: Agresorul a fost prins! Un taximetrist din Oradea a fost injunghiat intre Les si Nojorid

UPDATE: 08:30: Din informatiile pe care le-am primit de la Comisarul de politie Alina Dinu, am aflat ca agresorul care l-a injughiat pe taximetristul de la Fulger a fost prins.

Agresorul a fost identificat ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Bărcănești, județul Prahova, el a fost prins in cursul acestei dimineti (07:30 – n.r.), in padurea de la Hidiselul de Sus, in zona numita “Balta Motului”.

Pentru identificarea și prinderea acestuia, polițiștii bihoreni au demarat și au desfășurat ample activități de căutare precum și filtre în trafic, imediat după ce marți, 8 august a.c., la ora 20.55, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat printr-un apel de urgență S.N.U.A.U. 112 că, în afara localității Livada de Bihor, județul Bihor, o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi tâlhărit un bărbat de 56 de ani, angajat ca taximetrist la o societate de taximetrie orădeană și i-ar fi sustras autoturismul, după ce l-ar fi înțepat în umăr cu un corp tăietor. Leziunile suferite de victimă nu au fost de natură să îi pună în pericol viața, nefiind necesară spitalizarea sa, se arata in comunicatul IPJ Bihor

La scurt timp de la sesizarea faptei, polițiștii bihoreni angrenați în amplele activități de căutare, au descoperit autoturismul victimei, abandonat pe drumul comunal 77, în afara localității bihorene Livada de Bihor.

Tânărul de 19 ani, din județul Prahova, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor pentru audieri, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Oradea, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

În activitățile desfășurate pentru identificarea și prinderea celui în cauză au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică, poliție rutieră de la Poliția Municipiului Oradea, de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Poliției Rutiere, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, alături de jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor.


Incident grav in aceasta seara intre Nojorid si Les, un taximetrist din Oradea, de la compania Fulger Taxi, a fost injunghiat si abandonat de catre agresor, un barbat cu varsta cuprinsa intre 28 si 34 de ani, brunet, tuns scurt si imbracat in tricou si pantaloni negri.

Agresorul a fost luat in masina, un Logan avand numarul BH 02 AYR, inainte de ora 21:00, din Zona Nufarului, la bisericuta, de catre taximetrist, pentru o cursa la Livada (Bihor). Se pare, ca undeva intre Les si Nojorid acesta l-a injunghat pe sofer si a fugit.

Din informatiile primite de la politistii sositi la fata locului, taximetristul traia, dar se afla in stare de soc, fiind injunghiat in umar, la momentul sosirii echipajelor de salvare.

Politia a instituit filtre si il cauta pe agresor.

SEMNALMENTE: Barbat, 28-34 de ani, brunet, tuns scurt, era imbracat cu un tricou negru si pantaloni negri si purta bocanci. Daca observati pe cineva cu aceste semnalmente anuntati de urgenta politia sunand la 112.

Stire in curs de actualizare…

loading...