Un tanar din Alesd inregistrat de radar circuland cu 145 km/h intr-o localitate pe DN 1
Stiri Bihor

Un tanar din Alesd inregistrat de radar circuland cu 145 km/h intr-o localitate pe DN 1

Miercuri, 22 iulie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 77.525 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare şi au fost constatate șase tamponări. 

112 sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 11 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, două sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 18 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, miercuri, 22 iulie a.c., la ora 10.32, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Săbolciu a fost depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 145 de km/h, înregistrată radar, în zonă de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

Ne găsiți și pe Google News