Un tanar de 25 de ani din Bihor, surprins de radar in timp ce conducea cu 153 km/h pe un drum judetean
Stiri Bihor

Un tanar de 25 de ani din Bihor, surprins de radar in timp ce conducea cu 153 km/h pe un drum judetean

Marți, 25 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 137 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 39.730 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șapte permise de conducere. De asemenea, au fost constatate șapte infracțiuni și șapte tamponări.

61 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 28 de pietoni care au traversat neregulamentar, 21 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, opt pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, au fost sancționate trei depășiri neregulamentare, două sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, iar 14 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

interlink.ro

Astfel, marți, 25 septembrie a.c., la ora 16.00, pe drumul județean 792/A, în afara localității Husasău de Tinca, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din localitatea Tinca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 153 km/h, înregistrată radar.

Conducătorul auto care a depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0