Un tanar de 22 de ani a fost prins de radar, in Sanmartin, cu 112 km/h
Stiri Bihor

Un tanar de 22 de ani a fost prins de radar, in Sanmartin, cu 112 km/h

noriel.ro
Miercuri, 14 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

75 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 12 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, 13 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 12 sancţiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, două pentru conducere sub influența alcoolului, iar 36 pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, miercuri, 14 februarie a.c., la ora 12.31, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Sânmartin a fost depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din Băile Felix, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 112 km/h, înregistrată radar.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

decathlon.ro