Un sofer bihorean surprins de radar circuland cu 154km/h, pe DN 19, in apropiere de Tamaseu
Stiri Bihor

Un sofer bihorean surprins de radar circuland cu 154km/h, pe DN 19, in apropiere de Tamaseu

Miercuri, 8 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

65 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 39 de pietoni care au traversat neregulamentar, 13 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru necordarea priorității de trecere pietonilor, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 21 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, miercuri, 8 ianuarie a.c., la ora 16.20, pe D.N. 19, în afara localității bihorene Tămășeu a fost depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 154 de km/h, înregistrată radar, într-o  zonă de limitare a vitezei de deplasare la 100 de km/h.

Tot miercuri, 8 ianuarie a.c., la ora 09.23, pe D.N 1, în locatitatea bihoreană Urvind a fost depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din Simand, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 107 km/h, înregistrată radar, într-o zonă de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.