Un Porsche Panamera, de 60.000 de euro, cautat de autoritatile franceze, depistat la Vama Bors. FOTO
Comunicate de presa

Un Porsche Panamera, de 60.000 de euro, cautat de autoritatile franceze, depistat la Vama Bors. FOTO

Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat un autoturism marca Porsche Panamera, căutat de autorităţile din Franţa, la volanul căruia se afla un cetăţean român.

În data de 08.10.2016, ora 15.55, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Constantin R., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mureş, conducând un autoturism marca Porsche Panamera, an de fabricaţie 2014, înmatriculat în Luxemburg.

La solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat la control documentele maşinii, respectiv un certificat de înmatriculare eliberat de autorităţile din Luxemburg.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figura ca fiind bun pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă emisă de autorităţile din Franţa la data de 07.07.2016. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, a fost  indisponibilizat la I.T.P.F Oradea până la finalizarea acestora.

loading...