Un oradean de 17 ani, prins de politistii TF, dupa ce a talharit un calator in trenul Oradea – Halmeu
Stiri Bihor

Un oradean de 17 ani, prins de politistii TF, dupa ce a talharit un calator in trenul Oradea – Halmeu

chilipirul-zilei.ro/
Marți, 17 aprilie a.c., la ora 22.50, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au fost sesizați de un bărbat din localitatea bihoreană Diosig că, în timp ce călătorea cu trenul pe relația Halmeu – Oradea, o persoană necunoscută l-a deposedat prin violență de un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, miercuri, 18 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 17 ani, din municipiul Oradea, de la care au recuperat telefonul sustras și l-au restituit proprietarului.

În urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Joi, 19 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

decathlon.ro