Un minor de 13 ani a sustras si condus o masina, dupa care a abandonat-o intr-un sant
Stiri Bihor

Un minor de 13 ani a sustras si condus o masina, dupa care a abandonat-o intr-un sant

Luni, 19 iunie a.c., la ora 10.43, poliţiştii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizați de un bărbat de 41 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor că, în intervalul orar 09.15 – 10.40, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, pe care îl lăsase parcat în localitatea bihoreană Alparea, în fața unei societăţi comerciale, cu portierele neasigurate și cu cheia în contact, provocându-i un prejudiciu estimat la 1.500 euro.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii orădeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Oradea. Acesta este bănuit de poliţiştii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea că luni, 19 iunie a.c., în jurul orei 10.00, ar fi sustras respectivul autoturism lăsat cu portiera neasigurată şi cu cheia în contact şi l-ar fi condus până pe drumul judeţean 767 E, între localităţile bihorene Alparea şi Sărand.

Autoturismul în cauză a fost găsit de poliţiştii orădeni abandonat, răsturnat într-un șanț, pe drumul judeţean 767 E, între localitățile Alparea și Sărand, prezentând avarii.

În cauză a fost întocmit dosar penal, minorul fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News