Oradeanca Denisa Hodisan a castigat titlul „Miss Balkana 2017” (FOTO)
Diverse

Oradeanca Denisa Hodisan a castigat titlul „Miss Balkana 2017” (FOTO)

Orădeanca Denisa Hodișan, absolventă a Facultății de Matematică, a câștigat, în weekend, la Belgrad, titlul „Miss Balkana 2017”, la ediția jubiliară 30 a acestui concurs, scrie Agerpres.

Tânăra de 23 de ani, născută pe 14 iulie, a reprezentat România și a concurat alături de alte nouă modele din țările regiunii balcanice. La o înălțime de 1,72 m, ea cântărește puțin peste 50 de kilograme și are o siluetă perfectă ce se încadrează în dimensiunile etalon ale unui model, 90-60-90.

Eu am avut numărul 10. Concursul s-a derulat timp de trei zile, unde am avut de prezentat trei ținute și de trecut alte două probe de interviu. La întrebarea ‘De ce eu?’ (să câștig acest titlu, n.r.) am spus că ‘Balcanii sunt un ținut magic și aș fi foarte mândră să reprezint această minunată parte a lumii’. A fost foarte emoționant„, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Denisa Hodișan.

Ținutele prezentate — casual, costume de baie și rochii de seară — au fost puse la dispoziție de câțiva designeri din Serbia. Juriul a fost alcătuit din zece membri, personalități marcante din Serbia.

interlink.ro

Cu toate că a reprezentat România, Denisa a mărturisit că se simte mâhnită că nu este susținută în mod oficial.

Citeste mai multe aici…

Ne găsești și pe Google News