Un jandarm oradean s-a sinucis dupa ce a provocat un accident frontal in Oradea
Comunicate de presa

Un jandarm oradean s-a sinucis dupa ce a provocat un accident frontal in Oradea

Marţi, 21 februarie a.c., la ora 20.40, pe strada Vladeasa din municipiul Oradea, un bărbat de 62 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism în regim taxi, a fost tamponat frontal de un autoturism, care a pătruns pe contrasens, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiei, abandonând autoturismul.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii orădeni au identificat conducărorul autoturismului, ca fiind un bărbat de 28 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului în regim taxi, bărbatul de 62 de ani, a suferit leziuni uşoare.

interlink.ro

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Autorul accidentului si-a lasat actele la fata locului, iar in acest fel politistii au reusit sa afle ca autorul accidentului este un jandarm domiciliat in Oradea. Politistii au anuntat pe colegii acestuia care au descins in mai putin de o ora la domiciliul jandarmului, gasindu-l pe acesta mort. Din cercetari, se pare ca acesta s-a sinucis.

Cercetarile continua

Ne găsești și pe Google News