Un investitor va construi in Oradea un Spital de Radiologie pe Calea Clujului
Stiri Oradea

Un investitor va construi in Oradea un Spital de Radiologie pe Calea Clujului

Unul dintre cele mai importante proiecte avizate în ultima şedință a Comisiei Municipale de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CMUAT) este cel pentru construirea unui Spital privat de radiologie.

SC Clinica Davidescu SRL a solicitat aviz de oportunitate pentru construirea unui Spital de Radiologie (laborator, spitalizare de zi, spitalizare continuă, ambulatoriu), plus un corp administrativ (farmacie), pe strada Clujului, nr. 200, din Oradea. Întrucât terenul are o formă atipică, fiind afectat și de zona de protecție infrastructură rutieră, care prevede retragerea construcțiilor la minimum 18 metri  din axul drumului, specialiștii din cadrul CMUAT au considerat că investiția este oportună, dar este necesară elaborarea unui PUD  și găsirea unei alte soluții privind amenajarea locurilor de parcare în afara zonei de protecție infrastructură rutieră.

Corpul C1 va avea regimul de înălțime D+P+2E+3R+4R, iar corpul C2 va avea P+2E. Înălțimea parterului este de 3.00 m, iar a etajelor de 2.80 m. Proiectul prevede ca accesul auto să se realizeze direct din strada Clujului, fiind propuse 13 locuri de parcare în incinta viitoarei clădiri.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News