Accident grav in Draganesti, o victima a fost dusa cu helicopterul SMURD la Oradea
Stiri Bihor

Accident grav in Draganesti, o victima a fost dusa cu helicopterul SMURD la Oradea

Luni, 31 ianuarie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 79, pe raza localității Drăgănești, eveniment în care au fost implicate trei persoane aflate în două autoturisme.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje  de pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Beiuș, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, elicopterul SMURD  și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

În momentul sosirii la locul producerii accidentului, echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unei femei rămase încarcerată într-unul dintre autoturismele avariate, iar echipajele medicale și cel de pompieri militari paramedici au evaluat victimele și le-au acordat îngrijirile care se impuneau. Două din cele trei persoane implicate în accident au fost transportate ulterior la spital.

Ne găsiți și pe Google News