Un dezvoltator de parcuri logistice și industriale se extinde si la Oradea si va investi 22 de milioane de euro
Economic

Un dezvoltator de parcuri logistice și industriale se extinde si la Oradea si va investi 22 de milioane de euro

Dezvoltatorul de parcuri logistice și industriale ELI Parks va construi un nou parc logistic și industrial în Oradea, care se va întinde pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați și în care compania speră să atragă atât companii din zona de logistică, dar și de producție, scrie wall-street.ro,

După demararea recentă a lucrărilor la proiectele din Ploiești și București, ELI Parks anunță noul proiect logistic de la Oradea, continuându-și cu succes strategia de dezvoltare la nivel național.

Proiectul va fi amplasat în zona de vest a orașului (Calea Borșului) și va beneficia de acces direct la viitoarea șosea de centură a orașului Oradea și de conexiune directă cu autostrada A3. Dezvoltatorul va investi 22 milioane de euro si se adresează atât chiriașilor din zona de producție cât și din zona de logistică.

Oradea a devenit în ultimii ani unul dintre principalele centre regionale cu potențial economic ridicat, datorită unei viziuni occidentale a autorităților. Atitudinea transparentă, pro-business a contribuit la atragerea unor investitori de calibru și ne-a determinat și pe noi să adaugăm Oradea pe harta dezvoltării ELI Parks,” a declarat, într-un comunicat remis redacției, Andrei Jerca, Managing Director, ELI Parks.

Noul parc logistic din Oradea va cuprinde două cladiri, în suprafață totală de 30.000 mp. Pentru prima faza a proiectului de 10.000 mp a fost obtinută autorizația de construire iar lucrările vor demara până cel târziu în vara acestui an.

Ne găsiți și pe Google News