Coliziune in lant pe strada Ogorului din Oradea. Patru persoane au fost accidentate usor
Comunicate de presa

Coliziune in lant pe strada Ogorului din Oradea. Patru persoane au fost accidentate usor

Luni, 3 octombrie a.c., la ora 12.30, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, un bărbat de 62 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe banda întâi, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, în loc nepermis.

Astfel, a acroșat o altă autoutilitară  cu remorcă, condusă în aceeași direcție, pe banda a doua, de un bărbat de 37 de ani, din comuna Răucești, județul Neamț. În urma impactului, cea de-a doua  autoutilitară a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din municipiul Oradea, care a fost împins în spate și a acroșat un alt autoturism condus în spatele său de un bărbat de 30 de ani.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 43 de ani și trei femeie de 45, 35 și 45 de ani, toți din județul Neamț, pasageri în cea de-a doua autoutilitară, au suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

loading...