Un ceas îți îmbunătățește instantaneu stilul personal
Diverse

Un ceas îți îmbunătățește instantaneu stilul personal

Prima regulă a celor care adoră ceasurile este să cunoaștem noile tendințe din lumea ceasurilor. Domnii trebuie să țină cont de o anumită etichetă când aleg un ceas. Dacă în sfârșit ați ales ceasul mult visat sau poate este prima Dvs. întâlnire cu un ceas de lux (fiecare bărbat a fost acolo), indiferent de motivul Dvs., este important ca orice bărbat să știe cum să poarte în mod corespunzător un ceas după ce l-a achiziționat. Astăzi vă prezentăm diferite moduri de a purta un ceas și vă arătăm cum să evitați cele mai frecvente greșeli care pot apărea.

Pe care încheietură să porți ceasul

Este una dintre cele mai vechi dezbateri despre ceasuri din lume. Dacă cineva îți spune vreodată că porți ceasul pe mâna greșită, spune-i că îi provoci la duel. Sau poți să îi explici că singura regulă valabilă este să porți ceasul pe încheietura mâinii nedominante. Adică, dacă mâna dvs. dominantă este dreaptă, purtați ceasul pe încheietura mâinii stângi. Dacă sunteți stângaci, ceasul merge pe încheietura mâinii drepte. Aceasta este regula tradițională bine cunoscută. În zilele noastre este perfect acceptabil să purtați un ceas pe încheietura oricărei mâini.

Alegerea ceasului potrivit pentru ocazia potrivită

interlink.ro

Ați văzut vreodată un bărbat adult purtând un G-Shock cu un costum la o cină sau la o nuntă? Iată cum alegem ceasului potrivit pentru ocazia potrivită.

Ceasuri pentru sport, aventură și scufundări

Linia este cam neclară în zilele noastre, pentru că mulți ceasornicari încorporează „scufundări/ sport/aventură” în piesele lor mai rafinate pentru uz formal, dar noi vorbim aici despre ceasuri sport serioase, care sunt concepute exact pentru sport. Gândiți-vă la cele mai voluminoase ceasuri asociate cu curele de cauciuc concepute pentru sport. Acestea nu sunt în niciun caz ceasuri proaste, dar nu au fost create să fie purtate cu costum, deoarece nu stau bine sub mânecă și de obicei apar în culori strălucitoare. Astfel de ceasuri dedicate pentru timpul petrecut în aer liber sunt mai mult ceasuri sportive, așa că purtați-le cu îmbrăcămintea Dvs. casual.

Ceasuri de ocazie

La celălalt capăt al spectrului avem ceasurile de ocazie. Aceste ceasuri au adesea un design cu cadran mult mai simplu și funcții mai modeste (ore, minute, secunde, dată) care respectă tradiția, mai degrabă decât moda schimbătoare. În funcție de dimensiuni, ele tind, de asemenea, să fie mai subțiri și au carcase tot în formă tradițională, asociate cu curele de piele sau o brățară de oțel clasică. Designul său este dedicat exclusiv pentru întâlniri de afaceri sau formale, se potrivește la un costum de afaceri, un costum de nuntă sau un smoking elegant.

Cum să îți accesorizezi ceasul

În afară de a face combinații cu multitudinea de curele disponibile pe piață, nu prea există altă modalitate de a accesoriza un ceas de lux frumos – și acesta este un lucru bun. Simpla schimbare a unei curele din piele neagră cu o curea din piele maro poate duce la un ceas de ocazie la un ceas smart casual. Fiecare material al curelei are locul și scopul său, așa că din nou, gândiți-vă la ce eveniment trebuie să purtați ceasul și alegeți stilul cel mai potrivit. Găsiți ceasuri pentru orice ocazie pe timestore.ro.

Ne găsești și pe Google News