Concert extraordinar al Filarmonicii de Stat Oradea – „THE ARMED MAN – A MASS FOR PEACE” de Karl Jenkins
Evenimente

Concert extraordinar al Filarmonicii de Stat Oradea – „THE ARMED MAN – A MASS FOR PEACE” de Karl Jenkins

Curtea interioară a Cetății Oradea va găzdui joi, 12 august 2021, la orele 21:00 Concertul Extraordinar ”THE ARMED MAN – A MASS FOR PEACE” de Karl Jenkins, susținut de Orchestra și Corul Filarmonicii de Stat din Oradea.

Pe lângă interpretarea sublimă a artiștilor, publicul este atras în această poveste plină de speranță, și de proiecțiile video ce vor desăvârși acest regal muzical.

Piesa renumitului compozitor galez este o reflecție asupra intrării în război, a bătăliei și a consecințelor devastatoare pe care acesta le are pentru oameni, animale și pământ. O caracteristică specială a piesei sunt diferitele influențe cultural-religioase ale conținutului care cuprinde între altele, chemarea la rugăciune a unui muezin, părți din Biblie și texte din Mahàbhàrata indiană. Această lucrare plină de emoție, adusă în premieră publicului meloman orădean, va fi interpretată de corul, condus de Lászlóffy Zsolt, și orchestra Filarmonicii de Stat din Oradea alături de artiști consacrați între care Diana Țugui – Soprană, Alexandra Leșiu – Mezzosoprană, Cristian Mogoșan – Tenor, Sebastian Balaj – Bas-bariton, Ahmed Haqqi – Muezzin și Bogdan Cocora – Solo violoncel, sub bagheta dirijorului Flavius Filip. 

Biletele pentru concert s-au pus în vânzare pe platforma bilete.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat din Oradea. Prețul unui bilet este de 45 de lei.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News