Un BMW care a luat foc in Oradea a incendiat acoperisul unei cladiri si o alta masina parcata in apropiere
Stiri Oradea

Un BMW care a luat foc in Oradea a incendiat acoperisul unei cladiri si o alta masina parcata in apropiere

Joi, 10 martie a.c., pompierii militari orădeni au acționat pentru stingerea unui incendiu care a afectat două autovehicule și o clădire.

În jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un autoturism care rula pe strada Graurilor din Oradea. În momentul izbucnirii incendiului, șoferul a parcat mașina și s-a autoevacuat.

Pentru gestionarea situației de urgență semnalate, au fost alertați pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, care, în momentul sosirii la locul evenimentului au constatat că flăcările, care se manifestau violent în partea din față a autovehiculului, afectând și bara din spate a mașinii parcate în apropiere, se propagaseră la acoperișul construcției aflate la circa 30 de centimetri de autoturismul în flăcări.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat rapid focarele de incendiu, reușind să salveze autoturismul și clădirea aflate la mică distanță de autovehiculul incendiat.

Incendiul, având, cel mai probabil, o cauză de natură electrică, a afectat mașina în proporție de aproximativ 60%, o fereastră și circa patru metri pătrați din acoperișul clădirii situate în imediata proximitate, precum și bara din spate a celuilalt autovehicul.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News