Un bihorean si un francez, urmariti international, au fost prinsi de politistii bihoreni
Stiri Bihor

Un bihorean si un francez, urmariti international, au fost prinsi de politistii bihoreni

Vineri, 4 mai a.c., pe raza municipiului Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 34 de ani, din comuna Cetariu, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile germane au emis pe numele său un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune pe teritoriul Germaniei.

Acesta a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Cel în cauză a fost prezentat la Curtea de Apel Oradea, pe numele său fiind emis un mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autoritățile germane.

Tot vineri, 4 mai a.c., în localitatea bihoreană Sânmartin, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au depistat și reținut un bărbat de 41 de ani, din Franța, urmărit național și internațional.

Autoritățile franceze au emis pe numele său un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune pe teritoriul Franței.

Polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor l-au prezentat pe cel în cauză la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis ordonanță de reținere a sa pe o perioadă de 24 de ore.

Sâmbătă, 5 mai a.c., acesta a fost prezentat la Curtea de Apel Oradea, pe numele său fiind emis un mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea predării către autoritățile franceze.

Cei doi au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

loading...