Un bihorean a incercat sa introduca in tara o motocicleta Yamaha, furata in Italia
Comunicate de presa

Un bihorean a incercat sa introduca in tara o motocicleta Yamaha, furata in Italia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliţiei de Frontieră Salonta, judetul Bihor, au depistat un cetățean român care transporta, într-o autoutilitară, o motocicletă marca YAMAHA, căutată de autoritățile din Italia.

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta – I.T.P.F. Oradea, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român George B., în vârstă de 43 de ani, din jud. Bihor, la volanul unei autoutilitare, cu care transporta o motocicletă marca Yamaha

Cu ocazia verificărilor efectuate de către poliţiştii de frontieră în bazele de date, a rezultat faptul că motocicleta figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de Italia, în data de 20.02.2013.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a achiziţionat motocicleta din Ungaria, de la un cetăţean maghiar şi nu avea cunoştinţă despre faptul că este căutată de autorităţi.

Motocicleta , în valoare de 6.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul sectorului, iar poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii