Un bihorean a incercat sa introduca in tara o motocicleta Yamaha, furata in Italia
Comunicate de presa

Un bihorean a incercat sa introduca in tara o motocicleta Yamaha, furata in Italia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliţiei de Frontieră Salonta, judetul Bihor, au depistat un cetățean român care transporta, într-o autoutilitară, o motocicletă marca YAMAHA, căutată de autoritățile din Italia.

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta – I.T.P.F. Oradea, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român George B., în vârstă de 43 de ani, din jud. Bihor, la volanul unei autoutilitare, cu care transporta o motocicletă marca Yamaha

Cu ocazia verificărilor efectuate de către poliţiştii de frontieră în bazele de date, a rezultat faptul că motocicleta figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de Italia, în data de 20.02.2013.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a achiziţionat motocicleta din Ungaria, de la un cetăţean maghiar şi nu avea cunoştinţă despre faptul că este căutată de autorităţi.

Motocicleta , în valoare de 6.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul sectorului, iar poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.