Un batran din localitatea Abram a fost zdrobit de o masina in timp ce se odihnea pe banca din fata casei sale.
Stiri Bihor

Un batran din localitatea Abram a fost zdrobit de o masina in timp ce se odihnea pe banca din fata casei sale.

La data de 30 iunie a.c., la ora 19.35, un bărbat de 29 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.19/B, în localitatea Abram, înspre municipiul Marghita, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui autovehicul, care se deplasa în aceeași direcție, ar fi pătruns pe acostamentul din partea stângă a sensului său de deplasare, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, acroșând un bărbat de 72 de ani, localnic, care s-ar fi aflat așezat pe o bancă, în fața unui imobil din localitate.

În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, iar ulterior, în peretele aceluiași imobil.

Din păcate, în urma accidentul rutier, bărbatul de 72 de ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului.

În urma testării bărbatului de 29 de ani, care conducea autoturismul, cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ne găsiți și pe Google News