Un barbat din Oradea, obisnuit sa fure din magazine, a fost arestat de politistii oradeni
Stiri Oradea

Un barbat din Oradea, obisnuit sa fure din magazine, a fost arestat de politistii oradeni

Miercuri, 3 mai a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 14 aprilie a.c., în jurul orei 13.33, ar fi ar fi sustras mai multe documente dintr-o geantă, pe care proprietara o lăsase nesupravegheată, lângă un scaun din incinta unei societăți din municipiul Oradea, provocând astfel un prejudiciu estimat la 100 de lei.

Totodată, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 28 februarie a.c., în jurul orei 12.57, ar fi pătruns în biroul unei societăți comerciale din municipiul Oradea, în care accesul publicului era restricționat și ar fi sustras, dintr-o geantă, un portmoneu care conținea 800 de lei, 200 de Euro și 30.000 de HUF, precum și diverse carduri bancare, cauzând astfel un prejudiciu estimat la 2.200 de lei.

Joi, 4 mai a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe bărbatul de 52 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului de 52 de ani și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News