Un barbat din Nojorid surprins de radar circuland cu 153 km/h pe Calea Aradului din Oradea
Stiri Oradea

Un barbat din Nojorid surprins de radar circuland cu 153 km/h pe Calea Aradului din Oradea

Miercuri, 18 iulie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat starea tehnică a autovehiculelor, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 167 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 56.630 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 15 certificate de înmatriculare și au fost constatate șase tamponări.

59 de sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, 39 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 11 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, nouă pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, iar 49 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere. 

Astfel, miercuri, 18 iulie a.c., la ora 20.10, pe Calea Aradului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în traficun bărbat de 33 de ani, din localitatea bihoreană Nojorid, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 153 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News