Un barbat din Diosig a fost retinut de politisti, dupa ce a reusit „performanta” de a conduce beat, fara carnet, o masina neinmatriculata si cu numar fals
Stiri Bihor

Un barbat din Diosig a fost retinut de politisti, dupa ce a reusit „performanta” de a conduce beat, fara carnet, o masina neinmatriculata si cu numar fals

Joi, 21 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au dispus reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a unui bărbat de 62 de ani, din localitatea Diosig, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Cel în cauză a fost depistat de polițiștii rutier în trafic, la 25 iulie a.c., în jurul orei 00.08, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Ianca, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la 18 septembrie a.c., pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Săcueni, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat și având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Același bărbat a fost depistat de polițiștii rutieri în trafic, joi, 21 septembrie a.c., în jurul orei 10.05, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Diosig, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, care avea aplicate plăcuţe cu un număr de înmatriculare atribuit unui alt autovehicul şi având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 25 iulie a.c..

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în cauză sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News