Un barbat de 47 de ani din Oradea a fost retinut dupa ce si-a strans de gat iubita si a injunghiat-o cu mai multe lovituri de cutit
Stiri Oradea

Un barbat de 47 de ani din Oradea a fost retinut dupa ce si-a strans de gat iubita si a injunghiat-o cu mai multe lovituri de cutit

Un barbat de 47 de ani, din Oradea (n.r.), a fost retinut pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativa de omor, dupa ce acesta ar fi strans-o de gat pe iubita lui si i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cutit.

Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Bihor: în data de 22.09.2023, în jurul orei 07.00, în timp ce inculpatul S.N.G. se afla în imobilul situat în mun. Oradea, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a strâns-o de gât cu mâna pe concubina sa F.M.G. şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit, fiind vizată zona toracică, victima reuşind să pareze şi să se apere de lovituri, ocazie cu care i-au fost provocate mai multe leziuni care au necesitat pentru vindecare 9 (nouă) zile îngrijiri medicale.

Prin ordonanţa din data de 22.09.2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor inculpatul a fost reţinut, initial, pe o durată de 24 ore începând cu ora 17:50, iar apoi, la data de 23.09.2023, procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis spre competentă soluţionare la Tribunalul Bihor. În data de 23.09.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Facem precizarea că punerea in mișcare a acțiunii penale și formularea propunerii de arestare preventivă reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedura penală, și nu pot, în nici un caz, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție„, se mai arata infinalul comunicatului Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

În măsura în care Parchetul Bihor va considera ca cele prezentate vor impune precizări de natura celor destinate publicității în raport de specificul cauzei și faza procesuala în care se află aceasta, vom reveni cu actualizari.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News