Un barbat de 41 de ani din Salonta prins in flagrant in timp ce vindea o tanara de 23 de ani pentru 400 de euro, pentru prostitutie
Stiri Bihor

Un barbat de 41 de ani din Salonta prins in flagrant in timp ce vindea o tanara de 23 de ani pentru 400 de euro, pentru prostitutie

Miercuri, 8 aprilie a.c., la ora 20.45, în localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au prins în flagrant delict un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani, din Sanislău, în scopul practicării prostituției.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele celui în cauză, iar după audierea acestuia de către procurorul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor.

Joi, 9 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Tribunalul Bihor, iar magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de persoane.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Foto: arhiva